Само стоеше на улица стегната во тесни хеланки – еве како реагирале минувачите (Видео)

Оваа девојка имала навидум едноставна задача – еден час да стои на тротоар на лондонските улици и да пишува порака на мобилен телефон.

Девојката била провокативно облечена во тесни хеланки, а експериментот бил да се испитаат реакциите на луѓето – што ќе направат кога ќе видат секси девојка облечена во провокативни хеланки.

Во видеото во прилог погледнете ги реакциите на минувачите.