Самохрана мајка послужила богата старица во МекДоналдс, а кога и платила… Не престанала да плаче!

Самохрана мајка послужила богата старица во МекДоналдс, а кога и платила… Не престанала да плаче!

Не можела ниту да замисли дека овој клиент ќе и го промени животот! Не ги криела солзите…

На самохраните мајки не им е лесно, сами ги одгледуваат децата без мажи, работат и жртвуваат се за подобра иднина на своите деца. Често немаат на кого да се потпрат и често поради многу работи се занемаруваат себе си и своите потреби.

Радио станицата KDEC FM 100.5 неочекувано се појавила во Мек Доналдс во Америка каде ги интервјуирале вработените. Работниците од оваа станица исто така прашале една од вработените како ќе го помине Божиќ и што планира за одмор.

Оваа жена искрено одговорила дека не планира одмор затоа што сака собере доволно пари за својата ќерка и да и ги разубави празниците. Рекла дека е во тешка финансиската состојба.

Оваа самохрана мајка не можела ниту да сонува дека ќе биде израдувана на овој начин. Погледнете го видеото и ќе видите што се случило. Добила прекрасен подарок…