Се качил на дрво високо 45 метри, и почнал да го сече со моторна пила. Не го гледајте ОВА ако се плашите од висина!

Веднаш на старт ќе ви кажеме дека ова видео цело време ќе ве држи во неизвесност…

Имено, еден дрвосечач одлучил на својата глава да стави GoPro камера, со цел да сними што точно гледа тој кога сече гранки на дрвја високи преку 45 метри.

Погледнете го ова неверојатно видео: