Се криел во оваа пештера цели 25 години. Кога конечно влегле внатре, имале и што да видат

Кога првпат ќе прочитате ваков наслов, сигурно ќе помислите дека се работи за некоја бизарна и вознемирувачка вест, но не мора да биде така…

Неговото име е Ра Полет и она што го започнал како хоби за опуштање, завршило како голема зграда, која моментално се проценува на вредност од речиси милион долари.

Тој поминал 25 години резбајќи ги ѕидовите на оваа пештера, додека друштво му правело неговото куче.

Неверојатно е што се може да се постигне со малку мака и истрајност!