Се нашол во судница со убиецот на неговата тригодишна ќерка. Еве што му направил овој татко (Видео)

Се нашол во судница со убиецот на неговата тригодишна ќерка. Еве што му направил овој татко (Видео)

Не постојат зборови со кои може да се опише болката по изгубената сакана личност.

Двејн Смит бил присутен на изрекување на казната на Јасмин Гордон и нејзиниот дечко Клифорд Томас, а кои биле судени за смртта на неговата тригодишна ќерка Јамил Смит.

Но, за време на судскиот процес, ожалостениот татко одлучил да ги земе работите во свои раце…

Погледнете што се случило во судницата…