Се обиделе да влезат во мистериозната „Ареа 51“, а потоа се појавиле вооружени војници (Видео)

Мотоциклисти возеле низ Невада во близина на воздухопловната база, каде се наоѓа и мистериозната област „Ареа 51“, кога некој им викнал да се тргнат од тука.

Група вооружени мажи одеднаш се појавиле како би ги запреле авантуристите кои тврдат дека откриле таен влез во „Ареа 51“. Преплашените мотоциклисти биле принудени да го прекинат своето патување кога вооружените мажи впериле пиштоли во нив.

Многумина љубители на теории на заговори веруваат дека во оваа област, во Невада се развива вонземска технологија.

Вооружените мажи ги прашале дали имаат нешто кај себе и зошто се наоѓаат во оваа област.

– Ќе ви дадеме само една шанса. Свртете се и веднаш бегајте од тука, им рекле на крајот.

Добиле предупредување дека ако повторно бидат фатени тука ќе платат висока казна.