Се преселил во нов стан и пронашол скриен влез. Она што се наоѓа таму е ЗАСТАШУВАЧКО!

Овој човек од Англија се преселил во нов стан.

Веројатно не бил подготвен за она што следело.

Пронашол скриена врата на подот, а кога ја отворил, останал без зборови.

Ја земал камерата и почнал да снима…