Се приближил до бездомник и земал пари од него – она што следи ќе ве остави без зборови

Во следното видео, популарниот Јутјубер „Омар“, облечен како бездомник, се одлучил да го тестира гостопримството на луѓето кои едвај спојуваат крај со крај.

Она што следи ќе ве остави без зборови…

Погледнете го видеото…