Се снимала додека возела сноуборд, кога ги погледнала снимките сфатила дека има голема среќа

Сноубордерката Кели Марфи непријатно се изненадила кога го погледнала видеото кое го снимила додека се спуштала низ планина во Хакуби, Јапонија.

Имено, во позадина се појавила мечка и неколку пати се нашла во кадар.

Колку среќа имала сфатила дури откако го погледнала видеото.