Се жалите на патиштата низ Македонија? Поглендете го овој најопасен пат на светот

Изгледа како да е на крајот на светот, но овој пат се наоѓа во Норвешка.

Долг е 8.3 километри и ги спојува норвешките градови Молде и Кристиансунд во западниот дел на оваа прекрасна земја.

Но, она што се случува на овој пат ќе ве остави без здив: големи бранови, остри крвини…

Погледнете…