Седел на шанк, а потоа одлучил да ја фати за задник згодната келнерка – веднаш зажалил!

Велат дека „муштериите секогаш се во право“, но во овој случај не би се сложиле со тоа. Типот од наредното видео заслужил сè што добил!

Имено, видеото прикажува двајца момци кои седат во бар, додека келнерката стоела на страна и си ја работела работата.

По некое време момчињата од неа побарале сметка, која таа им ја донела, но тогаш еден од нив се обидел да и ги стави парите на девојката меѓу гради, што била голема грешка.

Потоа се обидел да ја фати за задник, но со тој потег само ја разбеснил келнерката…