Секое утро го бркал бездомникот од пред својот дуќан, а потоа ја видел вистината која го шокирала!

Секој човек има своја приказна. Некои луѓе своите приказни сакаат да ги задржат за себе, но многумина често на таквите им судат по нивниот изглед.

Многу луѓе, бездомниците ги гледаат со голема загриженост, иако таквите лица не им направиле ништо лошо. Кога ќе наидеме на бездомник, во голем број случаи нашата реакција е да одиме што подалеку од него, но вистината е една – и тие се луѓе.

Во продолжение погледнете едно емотивно видео кое можеби ќе ви го промени начинот на размислување.