Семејството дошло да ги посети мајката и бебето во породилиште: Вакво изненадување не ни сонувале! (Видео)

За членовите на семејството највозбудливо чувство е кога ќе ги видат новороденчињата за прв пат. Посебно ако тој момент подразбира и изненадување.

Токму такво нешто им приредила Тереза Слејтер на своите најблиски кога дошле во посета после пораѓајот.

Таа и нејзиниот сопруг прво одлучиле да не го откриваат полот на детето. Кога следеле посетите во болницата, семејството било во неверица кога сфатило дека во креветчето наместо едно, има две бебиња.

Сите мислеле дека ја чуваат тајната поради полот, но никој не прашал ниту помислил дека жената можеби носи близнаци.

Јасно е дека сите биле пресреќни. Споделете ја со пријателите оваа интересна реакција на семејството…