Шаолински кунг фу мајстор земал бормашина и ја ставил на глава. Вакво нешто немате видено досега! (Видео)

Иако можеби изгледа како брутално изведување лоботомија, овој шаолински монах всушност покажал колку може да издржи неговото тело.

Во низата акробации кои никако НЕ СМЕЕТЕ да ги правите дома, кунг фу мајсторот Зао Руи земал во раце и електрична бормашина која ја држел на глава цели 10 секунди!

Погледнете ги сите негови акробации во ова кратко видео…