Шетал низ пустина и слушнал необични звуци. Погледнете што пронашол во карпите… (Видео)

Додека пешачел низ пустина, Зак Андерег открил нешто заробено во кањон во Аризона.

Кога погледнал, забележал куче во длабочините. Веројатно повеќе денови поминало тука и било изгладнето.

Знаел дека не може да го остави, па зел опрема и фотоапарат и почнал тежок спасувачки процес.

Погледнете и споделете со пријателите: