Слушнала како бебето плаче: Кога влегла во собата имала што да види!

Млад пар слушнал дека нивното бебе плаче во креветчето. Тие побрзале во соба да видат што се случува.

Не можеле да веруваат во она што го гледаат. Нивното мало кученце стоело покрај креветот.

Кучето не направило ништо лошо, напротив, внимателно го крлало креветчето на бебето.

Погледнете го ова слатко видео: