Слушнала нешто во далечина и почнала да снима. Ова ќе го изгледате во еден здив

Слушнала нешто во далечина и почнала да снима. Ова ќе го изгледате во еден здив…

Нов Зеланд е познат по своите величанствени природни убавини. Но, оние кои таму живеат знаат дека исто така е познат и по овците…

Една жена ги истражувала прекрасните предели на Нов Зеланд кога се нашла лице во лице со илијадници преслатки јагниња.

Погледнете го ова прекрасно видео…