Слушнале чудни звуци пред нивната куќа, а кога излегле надвор имале што да видат!

Зависно од тоа каде живееме, дали се работи за село, град, мирно соседство, или пак планина, сите се будиме со различни звуци.

Ако сте еден од среќниците кои живеат во екстремно мирно подрачје, тогаш не знаете како им е на лицата кои живеат во големите градови и кои се будат со трубење на автомобилите, полициски, пожарникарни или сирени на итна помош.

Без оглед на тоа каде живеете и со кој звук се будите, ништо не може да се спореди со она што ги снашло жителите на една населба во Венеција.

Најдобро самите да се уверите…