Снимале гнездо на орел, кога камерата случајно фатила нешто застрашувачко! (Видео)

Снимале гнездо на орел, кога камерата случајно фатила нешто застрашувачко! (Видео)

Камера била поставена да надбљудува гнездо на еден белоглав орел.

Но, камерата поставена од Одделот за природни ресурси на Мичиген, снимила многу повеќе од мали орли…

Луѓето веруваат дека оваа снимка е доказ за постоењето на едно митолошко суштество.

Погледнете го видеото…