Со чамец тргнале кон напуштен остров. Не ни помислувале што ќе им се случи наредните минути

Две жени со чамец тргнале кон напуштен остров. Не ни помислувале што ќе им се случи наредните минути.

За среќа крај себе имале камера, па ја забележале целата авантура. Така направиле снимка која воодушеви многумина.

На небото одеднаш се појавило огромно јато птици, кои изведувале прекрасна „кореографија“.

Едноставно неверојатно…