Со моторна пила пресекол трупец на четири дела. Кога ќе видите што направил ЌЕ СЕ ФАТИТЕ ЗА ГЛАВА!

Обожаваме да гледаме поучни видео снимки, а на наша (и ваша) среќа интернетот е преполн со разни генијални „направи сам проекти“ од кои можеме многу да научиме.

Следното видео доаѓа од Јутјуб каналот „La Fabrique DIY“, а прикажува еден човек кој од обичен трупец направил нешто што ќе ве воодушеви.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите: