Со нога удрил куче скитник и влегол во куќата. Кога наредното утро тргнал на работа, се шокирал од глетката (Фото)

Со нога удрил куче скитник и влегол во куќата. Кога наредното утро тргнал на работа, се шокирал од глетката (Фото)

Еден човек во Кина, се вратил од работа и пред својот двор забележал куче скитник кое лежело на неговото паркинг место.

Нервозен и вознемирен, човекот излегол од автомобилот и со нога го удрил кучето за да го ослободи паркинг местото. Кучето избегало, а човекот го паркирал својот автомобил и влегол во својата куќа.

Меѓутоа, работите не завршиле тука, бидејќи кучето „спремало“ освета! Кучето се вратило со уште неколку други кучиња и го уништило автомобилот.