Со ножици ги исекла своите стари фармерки. Крајниот резултат? Генијално!

Со ножици ги исекла своите стари фармерки. Крајниот резултат? Генијално!

Сигурно имате куп стари истрошени фармерки, кои ги чувате дома без некоја причина.

Во ова видео ќе дознаете како вашите стари фармерки да ги искористите на најдобар можен начин.

Погледнете го видеото во прилог и дознајте за што се работи…

Овој „направи сам“ проект ќе ве воодушеви!