Со шлепер тргнал на заледена нагорнина – набрзо сфатил дека ја направил најголемата грешка во животот (Видео)

Со шлепер тргнал на заледена нагорнина – набрзо сфатил дека ја направил најголемата грешка во животот (Видео)

Жителите на Тексас се борат со снег и лед, а возачите делуваат како да не се научиле на такви временски неприлики.

Една жена снимала како возачите се мачат по заледен пат, а потоа случајно „фатила“ возач на шлепер кој губи контрола и лизгајќи се наназад удира во семафор.

Погледнете го видеото…

Со шлепер тргнал на заледена нагорнина… набрзо сфатил дека ја направил најголемата грешка (Видео)