Сопственикот од прозор потајно снимал што прави поштарот со неговото куче: На 0:12 ќе останете без зборови

Сопственикот од прозор потајно снимал што прави поштарот со неговото куче: На 0:12 ќе останете без зборови

Мајкл Колинс низ прозор снимал што прави поштарот со неговото куче. Видеото го објавил на интернет. Погледнете за што станува збор!

Во описот на видеото, човекот од Нов Зеланд напишал: „Само сакам да споделам нешто кул“!

Секој ден, без оглед дали носи пошта или не, овој човек запира за да го види моето куче кое е старо само 9 месеци. Иако кучето изгледа опасно, бидејќи е големо, овој човек нема страв.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…