Сопствениците го оставиле на улица, само и преплашено. Една среба променила сè!

Оставено од сопствениците, ова преслатко кученце ја поминало зимата само на улица.

Меѓутоа, кога се појавиле луѓето од една организација за помош на животни, сè за него се променило.

Зузи (како што го нарекле кучето) на почеток бил и натаму истрауматизиран и преплашен.

Но, кога видел дека овие луѓе му се пријатели и дека навистина сакаат да му помогнат, полека повторно почнал да мавта со опашката.

Не ни знаел дека го чека нов живот, полн со љубов. Погледнете го неговиот среќен крај и споделете со пријателите.