Спасила малечка срна, а таа сѐ уште се враќа во нејзиниот дом за да и се заблагодари (Видео)

Жена ја спасила оваа преубава срна додека била сосема мала. Останала без мајка и не можела да се грижи за себе. Оваа жена ја отхранила и се погрижила за сè што било потребно за да се снајде во дивина.

Секогаш е тешка разделбата со животното за кое сте се грижеле уште од неговите најрани денови, но секој човек кој ќе спаси диво животно добро знае дека е исправно да го врати во природното живеалиште.

Малечката срна успеала да живее и во дивина, но повремено доаѓа кај својата спасителка како би ја потсетила дека уште и е благодарна.

Нивните средби се преслатки и во нив се вклучени мазење, нежност и, секако, храна која никогаш не се одбива. Ние сме воодушевени од ова видео, сигурни сме дека и вие ќе уживате.