Специјалци вооружени до заби упаднале во куќа на криминалец. Ова не го очекувале ни во најлудите соништа!

Не можеме ни да замислиме колку е тежок тренингот за елитни специјални сили. Се работи за многу напорни вежби кои го тестираат телото до крајни граници. Така, специјалците стануваат спремни за разни ситуации.

Но, сепак и тие понекогаш прават грешки…

Имено, SWAT тим од Алјаска, добил повик да упадне во куќа на еден вооружен криминалец.

Одлучиле на сила да ја срушат влезната врата и на тој начин да влезат внатре. Меѓутоа, работите не оделе онака како што замислиле…