Спортистите го користат ова за да исчезнат болките во кичмата

Испробајте го овој природен рецепт и нема да имате болки во кичмата, тврдат оние кои го пробале.

Ако сакате да заборавите на болките во кичмата, секоја вечер, пред спиење, во рок од месец и половина треба да јадете:

1 смоква
1 сува кајсија
5 суви сливи

Овие плодови содржат супстанци кои предизвикуваат регенерација на ткивата, кои ги составуваат интервертебралните дискови. Тие ги прават појаки и поцврсти.

Секој плод посебно содржи одредени елементи и супстанци, а нивното мешање дава одличен лек, кој е ислучително ефикасен против болките во кичмата.