Среде емисија го подигна фустанот и го покажа задникот – публиката во ШОК (ВИДЕО)

Среде емисија го подигна фустанот и го покажа задникот – публиката во ШОК (ВИДЕО)

Романската водителка Илинка Вандици ги шокирала гледачите кога среде емисија панично го подигнала фустанот и го покажала задникот.

Помислила дека во гаќичките и се вовлекол пајак.

Натпреварувачите, но и оние кои во живо го следеле реалното шоу, останале зачудени кога водителката се испаничила…