Ставете ја оваа мешавина под јазик навечер пред спиење и НИКОГАШ ВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕТЕ УМОРНИ!

Секојдневно слушаме некого како вели: „колку сум уморен“… Не се важни добата или полот, многу луѓе често се жалат на замор.

Еден дел од овој проблем може да биде во тоа што едноставно не вложуваме доволно време во спиење.

Заморот често се јавува поради недостаток на сон, но што прво правиме за да ги наполниме батериите?

Пиеме кафе, односно внесуваме кофеин! За жал, тоа е само краткотрајна помош…

Сепак, за среќа постои и мешавина која на природен начин ќе ни даде енергија, а главната состојка е Хималајска сол!

Се` што ви е потребно е да земете 5 лажички органски сиров мед, и една лажичка хималајска сол – ова измешајте го во тегла.

Навечер, пред спиење, под јазикот ставете мала количина од оваа смеса и ќе забележите неверојатни резултати.