Ставил 12 клинци во лимон. Кога ќе ја видите причината, ќе посакате да го направите истото!

Интернетот секојдневно не воодушевува со својата содржина. Речиси секој ден можеме да наидеме на некое неверојатно видео од кое нешто ќе научиме.

Сите добро знаеме дека огнот е еден од најважните и најпотребни „алати“ кои ни се потребни за преживување во дивина. Но, дали знаевте дека оган можете да запалите со помош на лимон и неколку клинци? Верувале или не, тоа е можно…

Екипата од Јутјуб каналот NorthSurvival ќе ви покаже како се прави тоа.