Ставил исечен домат во саксија со земја: Еве што се случило после 2 недели! (ВИДЕО)

Ставил исечен домат во саксија со земја: Еве што се случило после 2 недели! (ВИДЕО)

Човекот во видеото ќе ви го покаже наједноставниот начин како да посадите домати.

Потребни ви се само саксија, земја и домат со семки исечен во кругови.

Погледнете што се случува по две недели: