Ставил лут сос на гаќичките на својата згодна девојка. Неколку секунди потоа, доживеала пекол (Видео)

Ставил лут сос на гаќичките на својата згодна девојка. Неколку секунди потоа, доживеала пекол (Видео)

Популарниот шегаџија Рајан Хамилтон наишол на големи осуди и бес од фановите кои го нападнале поради невкусната шега која и ја приредил на својата девојка.

Имено, во видеото кое го поставил на Јутјуб, Рајан на гаќичките на својата девојка ставил многу лут чили сос кој се нарекува „крвта на сатаната“.

Можете да претпоставите дека девојакта не си поминала баш убаво, а во продолжение погледнете како се одвивала целата ситуација…