Ставил таблета за миење садови во машината за перење – ПРИЧИНАТА Е ГЕНИЈАЛНА!

Доколку чувствувате непријатна миризба од вашата машина за перење, би требало да го испробате овој трик.

Земете таблета за миење садови и ставете ја во преградата на машината за перење алишта, на местото каде што се става детергент.

Вклучете ја машината за алишта на 60 степени, а резултатите ќе ве изненадат. Непријатниот мирис веднаш ќе исчезне!