Ставил тоалетна хартија во путер. Овој едноставен трик може да ви го спаси животот! (Видео)

Ова не е типичен рецепт со путер. Сигурно многумина се прашуваат, зошто луѓето прават чудни работи како ова? Популарниот Јутјубер Грант Томпсон има прилично добра причина – за итни случаи!

Замислете да се случи некоја голема бура, поплава или било каква изненадна катастрофа.

Изненадно останувате без струја, целосно неподготвени. Во тој случај ќе барате било каков извор на светлина. Можеби ќе ја пронајдете вашата стара лампа, но батериите се истрошиле… Што тогаш?

За среќа, Грант ќе ви покаже како да направите домашна свеќа…