Ставила 16 кучиња зад ограда, а потоа почнала да ги повикува. Погледнете како реагирало последното куче!

Можете ли да замислите колку време и посветеност се потребни за да истренирате 16 кучиња? Но, Лаурие е посветена и голем љубител на овие миленичиња.

Во наредното видео може да видите како кучињата ги слушаат нејзините наредби.

Секогаш кога ќе повикала име на некое куче, тоа би излегло од оградениот простор.

Никогаш немате видено толку стрпливи и добро истренирани кучиња, но сепак добро внимавајте на реакцијата на последното куче…