Ставила Кока Кола на пилешко: После ова веднаш ќе одите во кујна (ВИДЕО)

Дека Кока Колата е најдобар освежителен пијалок, тоа сите добро го знаеме.

Меѓутоа, овој пијалок може да ви помогне и за други работи.

Така во онлајн готварското шоу „Готвење со Меј Лин“ ќе видите дека комбинација од сос и Кока-Кола го претвора прженото пилешко во неверојатно вкусен оброк.

Имено, пијалокот на месото ќе му даде перфектен вкус, а кожата ќе биде совршена.