Страшна несреќа: Му го пресекол патот на камион кој пренесувал цигли, па нагло закочил пред него

Постојат случаи кои никако не можеме да ги разбереме, а се однесуваат на возачи кои преземаат драстични мерки не размислувајќи дека нивните потези можат да предизвикаат страшни последици.

Еден возач на автомобил останал „закопан“ во цигли кои излетале од приколка на камион и се срушиле на неговиот автомобил. Целата несреќа се случила на еден пат во Ченгду во Кина.

За среќа, во инцидентот никој не е повреден.