СТРАШНА СЦЕНА: Лавица се обидела да изеде мало дете!

На сите снимки со диви животни кои можете да ги видите на интернет, ќе забележите дека грабливците за време на лов ги напаѓат најслабите, што може да го објасни и однесувањето на оваа голема мачка во видеото.

Кога родителите го довеле едногодишниот Трент во една зоолошка градина во Колорадо, момчето истиот момент го привлекло вниманието на едно диво животно.

Погледнете…