Свадбата се претворила во огромна тепачка помеѓу гостите, невестата и младоженецот (Видео)

Свадбата се претворила во огромна тепачка помеѓу гостите, невестата и младоженецот (Видео)

Една венчавка во Индија се претворила во голема тепачка, денот кој требало да им биде најсреќен на младите сите ќе го памтат до крајот на животот, но не по добро.

Имено, инцидентот се случил овој месец во местото Агра во северниот дел на Индија, а сведоците изјавиле дека до караницата која кулминирала до физичка пресметка дошло поради спор помеѓу двете семејства во врска со храната.

Погледнете како изгледала свадбата која се претворила во вистинско бојно поле…