Земал моторна пила и почнал да сече 250 години старо стебло – направил ремек дело

Џордан Андерсон својата младост ја поминал градејќи дрвени куќи. Стекнал неверојатни вештини кои сакал да ги покаже на светот. Неговото

Read more