Напуштена срна била пронајдена без нога. Погледнете што овие кучиња направиле со неа

Животот не бил лесен за Руди кога била малечка. Два дена откако била родена, странци ја одвеле на ветеринар бидејќи

Read more

Македонската полиција доби нови возила – еве како изгледаат (Фото)

Македонската полиција денеска доби квалитетна опрема со која ги зголеми своите капацитети, а со тоа и безбедноста на границите на

Read more

Истражувале стар напуштен рудник, а потоа со камера „фатиле“ нешто застрашувачко (Фото)

Некои од најстрашните места на светот се старите напуштени рудници! Корисник на Реддит и неговите пријатели понеле камера и тргнале

Read more