СМРЗНАЛ ОД СТРАВ: Уживал во ноќното возење, а потоа од никаде се појавило ова суштество

Сопственикот на автомобилот од кој настанала оваа видеоснимка, се враќал дома по пат во близина на Мелбурн. Но, наместо уживање

Read more