Мислите дека ги знаете сите сообраќајни правила за кружен ток: ОВА СЕ НАЈЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ (ВИДЕО)

Кружните токови до неодамна беа непознати за македонските возачи. И денес, иако се во употреба повеќе години, многумина не сфаќаат

Read more