Кобра го блокирала сообраќајот, а потоа се појавил нејзиниот најголем непријател – мунгос. Следело нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Кралската кобра е синоним за опасност. Во филмовите, змијата отровница често го чува скриеното богатство во храмовите или служи како

Read more