Истражувале стар напуштен рудник, а потоа со камера „фатиле“ нешто застрашувачко (Фото)

Некои од најстрашните места на светот се старите напуштени рудници! Корисник на Реддит и неговите пријатели понеле камера и тргнале

Read more