Погледнете како овој противтенковски митралез пробива низ метални плочи како низ сирење (ВИДЕО)

Полуавтоматската пушка Lahti L-39 има способност да ги запре сите „непробојни“ подвижни тврдини, како тенкови, оклопни возила… Пушката испалува 20

Read more