Целосно исркшено BMW – го средил како да е ново! (ВИДЕО)

„Мајсторот за лим“, рускиот автолимар Артур Тусик објави ново видео во кое поправа веќе отпишано Бе-Ем-Ве Серија 7. Автомобилот бил

Read more