Возачите преплашени: Црна убавица ги маѓепсува возачите, им влегува во автомобил и исчезнува

Стои покрај патот за тунелот Учка во Хрватска. Чека автомобили во кои има само возач. Подигнува палец… На нејзината убавина

Read more